SAMSUN / ONDOKUZMAYIS - Ondokuzmayıs Anadolu Lisesi

May

Orman Genel Müdürlüğü'nün ülke çapında düzenlediği "Orman Benim" projesine katılarak ormanların korunması, orman yangınlarının önlenmesi konularında toplumsal farkındalık oluşturulmasına katkı sağladık.

May

Kermesimize katılıp destek veren herkese teşekkür ederiz.

Nis

Medeniyet ve Düşünce Kulübü ile Kültür Edebiyat Kulübü öğretmen ve öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bafra 75.yil Huzurevine ziyaret düzenledi. Neslihan ARSLAN ve Fatma Afacan Alan'aa bu etkinliği düzenledikleri için çok teşekkür ediyoruz

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tanıtım semineri düzenlendi.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103.yıldönümü kutlu olsun.

Mrt

Öğrencilerimizin günlük hayatta, uygun ve müsait alanlarda , öğrendikleri bilgiler ışığında sebze ve meyve yetiştirmelerini amaçladığımız sosyal sorumluluk projemiz başladı.

Mrt

Acıyı, sevinci, özlemi ve daha birçok duyguyu özünde barındıran aynı zamanda kültürümüzün en önemli yapı taşlarından olan türkülerimizin hikayeleri sosyal sorumluluk projemiz kapsamında sahne alacak.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutlandı.